IL 200 - Inductielus voor gehoorapparaten

  • Inductieve overdracht van audiosignalen naar hoortoestellen en cochlea-implantaten (CI)
  • Aansluitkabel (ca. 20 cm en verlenging ca. 77 cm lang) met mini-jack stekker 3,5 mm

Dit product is niet meer leverbaar en is vervangen door NL-90

De IL 200 inductielus is een ideaal hulpmiddel voor slechthorenden met gehoorapparaten of cochlea-implantaten om deel te nemen aan rondleidingen of evenementen wanneer het draadloze Unite-systeem gebruikt wordt.

Volledige toegankelijkheid

Het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap schrijft de implementatie van toegankelijkheid voor, ook voor slechthorenden.

Met het digitale draadloze communicatiesysteem Unite en de inductielus IL 200 kunt u dit eenvoudig volgens de norm DIN EN 60118-4 leveren.

Of u nu een nieuw project plant of achteraf wenst op te bouwen, het ondersteunende luistersysteem van Unite kan eenvoudig worden geïntegreerd, zelfs als het gebouw een beschermd monument is, omdat er geen inductielussen worden geïnstalleerd.

Functionaliteit van de inductielus

De IL 200 inductielus verzendt de ontvangen audiosignalen naar de hoortoestellen.

Aan het begin van het evenement moet de deelnemer de "T" - of "MT" -positie van het hoortoestel selecteren, zodat de T-spoel in het hoortoestel het elektromagnetische veld en het geluid ontvangt dat wordt uitgestraald door de IL 200 inductielus.

Bij digitale hoortoestellen en cochlea implantaten (CI) wordt het hoortoestel ingesteld via knoppen of een afstandsbediening.

De deelnemer draagt de IL 200 inductielus om de nek en verbindt deze direct met de Unite RP beltpack-ontvanger.