Onze rondleidingsystemen worden gebruikt bij:

Bedrijfbezoek met behulp van een rondleidingsysteem

Bedrijfsbezoeken

Met behulp van onze rondleidingsystemen – bijvoorbeeld in fabrieken of musea – wordt ieder bezoek een persoonlijk gebeuren, ongeacht of de omgeving luidruchtig of stil is. Dankzij de verschillende kanalen kunnen deze voor meerdere groepen gelijktijdig gebruikt worden.

Museumbezoek met een rondleidingsysteem

Rondleidingen in musea

In musea hoef je als gids je stem niet meer te verheffen. Iedere bezoeker hoort jouw luid en duidelijk zonder dat andere bezoekers hier hinder van ondervinden.

Stadswandeling met een draadloos tourguide systeem

Stadswandelingen en rondleidingen in openlucht

Tijdens openlucht rondleidingen lopen de deelnemers verder uit elkaar, bovendien wordt de communicatie bemoeilijkt door verkeer en wind. Onze rondleidingsystemen stellen je in staat om zowel binnen als buiten perfect verstaanbaar te zijn.

Kerkbezoek met assistief luisteren

Ondersteunend luisteren

Onze rondleidingsystemen zijn ook uitermate geschikt om ondersteuning te bieden aan slechthorenden. Hierdoor kunnen zij een kerkdienst – of een andere activiteit – perfect volgen. Via een inductielus kan het geluid ook direct naar hun gehoorapparaat worden gezonden.

Meertalige rondrit met een Synexis tourguide systeem

Meertalige rondritten

Tijdens boottochten of bus rondritten zijn de bezoekers vaak van verschillende nationaliteiten. De uitleg wordt in verschillende talen verzonden door het Unite systeem. Iedere deelnemer selecteert gewoon zijn of haar taal.

Rondleidingsystemen voor busreizen en excursies

Busreizen, rondleidingen en excursies

Als touroperator bieden onze rondleidingsystemen je een maximale flexibiliteit. Je kunt de systemen altijd gebruiken wanneer je informatie wilt geven - in de bus, tijdens het daaropvolgende stadsbezoek of tijdens een excursie. Onze tourguide systemen zijn de ideale reisgenoot om je te ondersteunen.

Coaching tijdens een roeitraining

Coaching tijdens trainingen

Onze eTour rondleidingsystemen zijn uw perfecte metgezel tijdens trainingen. Bij het roeien, de hondenschool, de rijschool, dicht bij grote en lawaaierige machines, ... met ons eTour systeem ben je als trainer, instructeur of coach altijd perfect verstaanbaar over grote afstand.

Fluistervertaling via oortjes

Vertalingen - tolken

Onze systemen worden ook gebruikt voor fluistervertalingen of in combinatie met andere vertaalsystemen. Tijdens grote evenementen met tolken, kan een groot gebied bereikt worden met één antenne zodat de kosten voor installatie verminderen in vergelijking met infrarood technologie.

Live commentaren voor mensen met een gezichtsbeperking

Live commentaren voor gezichtsbeperking

Speciale live commentaren laten slechtzienden en blinden toe om deel te nemen aan, en te genieten van, sportieve events en deze volledig te kunnen volgen binnen de sfeer van een stadion.

Coaching tijdens paardrijlessen

Coaching systeem voor paardrijlessen

Concentreer jezelf, met behulp van het eTour systeem, tijdens je paardrijlessen. Dit systeem helpt de trainer om te coachen zonder te roepen en met een perfecte verstaanbaarheid, zelfs met afstanden tot 100 meter. Irritatie te wijten aan misverstanden behoren definitief tot het verleden.