NL-90 - Inductielus

  • Inductieve overdracht van audiosignalen naar hoortoestellen en cochleair-implantaten (CI)
  • Aansluitkabel ca. 20 cm met mini-jack stekker 3,5 mm
  • Diameter van lus: ca. 26cm
33,00 incl. btw
( 27,27 excl. BTW )
1 à 2 werkdagen
+

De NL-90 inductielus is een ideaal hulpmiddel voor slechthorenden met gehoorapparaten of cochleair-implantaten om deel te nemen aan rondleidingen of evenementen.

Volledige toegankelijkheid

Het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap schrijft de implementatie van toegankelijkheid voor, ook voor slechthorenden.

Met het digitale draadloze eTour communicatiesysteem en de inductielus NL-90 kun je dit eenvoudig volgens de norm DIN EN 60118-4 leveren.

Of je nu een nieuw project plant of achteraf wenst op te bouwen, het ondersteunende luistersysteem kan eenvoudig worden geïntegreerd, zelfs als het gebouw een beschermd monument is, omdat er geen vaste inductielussen worden geïnstalleerd.

Functionaliteit van de inductielus

De NL-90 inductielus verzendt de ontvangen audiosignalen naar de hoortoestellen.

Aan het begin van het evenement moet de deelnemer de "T" - of "MT" -positie van het hoortoestel selecteren, zodat de T-spoel in het hoortoestel het elektromagnetische veld en het geluid ontvangt dat wordt uitgestraald door de NL-90 inductielus.

Bij digitale hoortoestellen en cochleair implantaten (CI) wordt het hoortoestel ingesteld via knoppen of een afstandsbediening.

De deelnemer draagt de NL-90 inductielus om de nek en verbindt deze direct met de eTour ontvanger.