Rondleidingsystemen

Laat je horen tijdens jouw rondleidingen met een 'tourguide systeem' voor gidsen, bedrijfsbezoeken, musea, stadswandelingen, enz...

In je bedrijf, in de stad, in een museum ..., tijdens een rondleiding is het belangrijk dat men jouw goed verstaat.

Onze veelzijdige 'Tourguide' systemen zorgen voor een optimale verstaanbaarheid bij je gasten.

Zo wordt jouw rondleiding een optimale ervaring voor je bezoekers.

Voordelen van een rondleidingsysteem

  • Uitstekende verstaanbaarheid van de spreker
  • Oplaadbare batterijen met een lange autonomie
  • Simultaan gebruik voor verschillende groepen
  • Uitgebreid assortiment en accessoires
  • Robuust en gemakkelijk in het gebruik

Wil je een realistische demo?

Je kan voor je eerste event bij ons een rondleidingsysteem huren. Zo kun je het rustig en grondig uittesten in een praktijkomgeving.

Als het systeem voldoet aan je verwachtingen en je bestelt een gelijkaardig systeem binnen de 30 dagen, wordt de huurprijs volledig in mindering gebracht van jouw aankoopprijs.

Rondleidingsystemen voor gidsen en bedrijfsbezoeken

Meerdere rondleidingen?

Met onze rondleidingsystemen kunnen verschillende groepen gelijktijdig deelnemen aan rondleidingen zonder elkaar te storen.

Iedere deelnemer kan afzonderlijk zijn volume aanpassen.

Bezoekers met gehoorapparaten kunnen gebruik maken van een inductielus om het geluid direct naar hun gehoorapparaat te zenden.

Benieuwd hoe jij je rondleidingen kunt verbeteren?

Laat ons de mogelijkheden eens samen bekijken.

Onze verschillende rondleidingsystemen

Wij leveren al 30 jaar rondleidingsystemen en zijn het meest enthousiast over de rondleidingsystemen van Beyerdynamic en Monacor.

Supereenvoudig voor gids én deelnemers, voordelig geprijsd en van Duitse kwaliteit.

Onze rondleidingsystemen worden gebruikt bij:

Bedrijfbezoek met behulp van een rondleidingsysteem

Bedrijfsbezoeken

Met behulp van onze rondleidingsystemen – bijvoorbeeld in fabrieken of musea – wordt ieder bezoek een persoonlijk gebeuren, ongeacht of de omgeving luidruchtig of stil is. Dankzij de verschillende kanalen kunnen deze voor meerdere groepen gelijktijdig gebruikt worden.

Museumbezoek met een rondleidingsysteem

Rondleidingen in musea

In musea hoeft de gids zijn stem niet meer te verheffen. Iedere bezoeker hoort de gids luid en duidelijk zonder dat andere bezoekers hier hinder van ondervinden.

Stadswandeling met een draadloos tourguide systeem

Stadswandelingen en rondleidingen in openlucht

Tijdens openlucht rondleidingen lopen de deelnemers verder uit elkaar, bovendien wordt de communicatie bemoeilijkt door verkeer en wind. Onze rondleidingsystemen stellen u in staat om zowel binnen als buiten perfect verstaanbaar te zijn.

Kerkbezoek met assistief luisteren

Ondersteunend luisteren

Onze rondleidingsystemen zijn ook uitermate geschikt om ondersteuning te bieden aan slechthorenden. Hierdoor kunnen zij een kerkdienst – of een andere activiteit – perfect volgen. Via een inductielus kan het geluid ook direct naar hun gehoorapparaat worden gezonden.

Meertalige rondrit met een Synexis tourguide systeem

Meertalige rondritten

Tijdens boottochten of busrondritten zijn de bezoekers vaak van verschillende nationaliteiten. De uitleg wordt in verschillende talen verzonden door het Unite systeem. Iedere deelnemer selecteert gewoon zijn of haar taal.

Rondleidingsystemen voor busreizen en excursies

Busreizen, rondleidingen en excursies

Als touroperator bieden onze rondleiding-systemen u maximale flexibiliteit. U kunt de systemen altijd gebruiken wanneer u informatie wilt geven - in de bus, tijdens het daaropvolgende stadsbezoek of tijdens een excursie. Onze tourguide systemen zijn de ideale reisgenoot om u te ondersteunen.