Monacor ATS-20

Monacor / StageLine - ATS-20 compact draadloos rondleidingsysteem


Het Monacor ATS-20 systeem is een zeer compact, draadloos en veelzijdig digitaal rondleidingsysteem.

Bij het geven van informatie of instructies is de spraak overdracht essentieel, zowel voor een kleine als voor een grote groep personen.

Met het ATS-20 systeem weet je zeker dat jouw stem perfect zal overkomen.

Het systeem blinkt uit in eenvoud en gebruiksgemak.

Het kan ook gebruikt worden als commando- of instructiesysteem om op een veilige afstand, zonder roepen, instructies door te geven aan leerlingen, sportteams, werknemers, enz...


4 stappen en klaar!

Advies nodig? Advies nodig?


Wegwerp oortjes, koptelefoon of bijgeleverde oortjes?

Bij het Monacor ATS-20 rondleidingsysteem worden standaard enkelvoudig oortjes geleverd.

Deze voldoen perfect in de meeste omstandigheden en zijn aangeraden bij stadswandelingen, zodat jouw deelnemers het verkeer ook nog horen.

Bij veel achtergrond lawaai is het aangewezen om eventueel een dubbele headset te gebruiken zodat beide oren bedekt zijn en de spraak van de gids weergeven.

Om hygiënische redenen kunnen er ook wegwerp oortjes gebruikt worden. Deze mogen de deelnemers achteraf dan mee naar huis nemen. Bij meerdaags gebruik is het voordeel hiervan dat je ze slechts éénmalig moet uitdelen om daarna 's avonds en 's morgens enkel de ontvangers nog op te laden en terug uit te delen.

Deze wegwerp oortjes kunnen volledig gepersonaliseerd worden in kleur, logo en/of de naam van jouw bedrijf of organisatie.